Momente de neuitat!

Petrece, alături de noi, cele mai frumoase clipe din viaţa ta!

Despre noi

O echipă de profesionişti

Ne dorim ca evenimentul dumneavoastră să fie deosebit şi de aceea punem accent pe profesionalism, eficienţă, eleganţă şi ospitalitate.
Vă întâmpinăm într-un decor natural ce îmbină armonios gustul rafinat şi peisajul încântător, un loc ideal pentru o petrecere intimă, în aer liber.
Dorim, de asemenea, să vă oferim o experienţă gastronomică unică, cu preparate proaspete, tradiţionale şi o gamă variată de băuturi.

Serviciile noastre

Evenimente & Cazare

După o zi plină, puţină odihnă este binevenită. Şi, pentru că în Mărginimea Sibiului musafirii sunt primiţi în camera cea mai frumoasă, am pregătit pentru oaspeţii noştri, opt camere matrimoniale comfortabile, cu balcon şi o splendidă panoramă înspre Sibiu, satele dimprejur şi Munţii Cindrel.

Iar a doua zi, pentru ca trezitul să fie mai plăcut, vă întâmpinăm cu o cafea aromată în living ori pe terasă… Cu siguranţă, vă veţi simţi revigoraţi!

Galerie

Cele mai frumoase momente petrecute împreună

Facilităţi

Dumneavoastră veniţi cu voia bună iar noi ne vom ocupa de restul!

Cununie în aer liber

Cununie în aer liber, în vârful dealului, la liziera pădurii, cu o panoramă de poveste – nunta de basm, la care visează orice mireasă.

Parcare & Transport

Pentru grupuri organizate sau pentru cei care nu conduc, la cerere, putem să organizăm transport în Sibiu dar şi în alte judeţe

Porc / Vițel la proțap

Pentru o atmosferă autentică, vă putem delecta cu un barbeque şi un porc / viţel la proţap stropite cu un savuros vin din producţia proprie.

Cazare la pensiune

Pensiunea noastră dispune de opt camere duble cu balcon, panoramă superbă şi aer condiţionat. In living există acces la reţea wi-fi.

Evenimentul tău la înălţime…

Sus, pe dealul Orlatului, la poalele munţilor Cindrel!